USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Камінь-Каширщині відкрили сьомий «Клас безпеки»

27 Жовтня 2023 07:15
У Пнівненському ліцеї рятувальники взяли участь в заходах з нагоди відкриття чергового «Класу безпеки». Такий клас став сьомим у Камінь-Каширському районі.

Про це інформують у ДСНС Волині.

Аби дійство було насиченим та цікавим, до нього долучились рятувальники 8 пожежної частини, які продемонстрували дітям спеціальне обладнання, пожежно-рятувальну техніку та надали учням можливість самостійно випробувати ствол для гасіння умовної пожежі.

Керівництво школи разом з дружиною юних рятувальників-пожежників у виступі розповіли про важливість створення таких класів та запевнили гостей, що надалі всі діти закладу освіти будуть дотримуватися правил безпеки.

Нагадаємо, проєкт «Клас безпеки» реалізовує Міністерство освіти на виконання доручення прем’єр-міністра України щодо створення безпечних умов для учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану. В освітньому просторі Волині відкрили вже понад 50 таких класів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus