USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.70 10.84

На Камінь-Каширщині відкрили новий підрозділ пожежної охорони

2 Жовтня 2024 21:34
Сьогодні, 2 жовтня, у селі Карасин Прилісненської громади Камінь-Каширського району відкрили новий підрозділ місцевої пожежної охорони.

Про це інформує пресслужба ДСНС Волині.

За сприяння ГУ ДСНС області для команди передали пожежний автомобіль, захисний одяг та пожежні каски. А за кошти громади було збудовано пожежне депо з котельнею, придбано пожежну мотопомпу та інше пожежно-технічне обладнання.

В урочистих заходах взяли участь начальник ГУ ДСНС області Мирослав Дем’янчук, голова Камінь-Каширської районної військової адміністрації Ольга Ващук, посадовці Головного управління та районного управління ДСНС області, представники органів місцевого самоврядування.

Читати ще: На Волині діє понад сотня підрозділів місцевої пожежної охорони: як працює один із них

Головний рятувальник області подякував присутнім посадовцям органів місцевої влади за сприяння у важливому питанні надійного протипожежного захисту мешканців громади і зазначив, що створення нових підрозділів МПО є важливим заходом для оперативного реагування на пожежі та захисту громадян від надзвичайних ситуацій в цій громаді та районі загалом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus