USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

На інавгурацію Зеленського із США прибуде ціла делегація

19 Травня 2019 11:52
Спецпредставник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер опублікував список американської делегації, яка буде присутня на інавгурації обраного президента Володимира Зеленського.

Як зазначив дипломат у Twitter, він і сам вирушає до Києва у складі делегації з США.

Згідно з документом, американську делегацію очолить міністр енергетики США Рік Перрі. Крім нього і Курта Волкера до складу делегації увійшли посол США в ЄС Гордон Сондланд, директор з європейських справ в Раді нацбезпеки США Олександр Віндман, а також в. о. голови дипмісії США в Україні Джозеф Пеннінгтон.

Крім того, будуть присутні міністр національної оборони Канади Харджит Сінгх Сейджан, міністр закордонних справ Польщі Яцек Чапутович. Також на принесення присяги Зеленським приїде віце-президент Туреччини Фуат Октай, прем'єр-міністр Молдови Павло Філіп, голова парламенту Азербайджану (Міллі Меджлісу) Октай Асадов.

Також на церемонії будуть присутні віце-прем'єр-міністр Словаччини Ріхард Раші і віце-прем'єри Болгарії, Румунії та Білорусі, Францію представлятиме міністр з питань Європи. Разом з ними у Верховній Раді будуть присутні президенти Естонії Керсті Кальюлайд, Латвії Раймондс Вейоніс, Литви Даля Грібаускайте, Грузії Саломе Зурабішвілі та Угорщини Янош Адер, а також ще понад 40 інших високих представників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ого Показати IP 19 Травня 2019 11:58
Оце бухнуть
угу Показати IP 19 Травня 2019 16:48
Тільки ті круки летять сюди не бухати...... В них інші завдання.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus