USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

На ямковий ремонт двох вулиць у селищі на Волині спрямують понад мільйон

10 Листопада 2022 21:42
Виконавчий комітет Ратнівської селищної ради оголосив тендери на утримання вуличної дорожньої мережі селища Ратне на вулицях Газіна та Лесі Українки.

Про це йдеться на сайті Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 11 листопада.

На утримання вуличної дорожньої мережі на вулиці Газіна в Ратному готові витратити 687 тисяч гривень, а на вулиці Лесі Українки – 488,5 тисячі гривень.

Технічне завдання передбачає такі роботи: ямковий ремонт асфальтобетонного покриття доріг, знімання асфальтобетонних покриттів за допомогою машин для холодного фрезерування, розливання в’яжучих матеріалів, улаштування вирівнювального шару з асфальтобетонної суміші, планування площ.

Роботи мають закінчити до 31 грудня 2022 року.

Гарантійний термін на ремонти вулиць у Ратному становитиме два роки.

Нагадаємо, поточні ремонти запланували у Брищі та Тарасовому Луцької громади. Там відремонтують вулиці Молодіжну та Лісову відповідно. А в Прилуцькому відремонтують вулицю Жовтневу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus