USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

На Горохівщині попрощалися з загиблим воїном ЗСУ

12 Березня 2022 15:37
В Анно-Зачатіївському храмі у селі Підбереззя сьогодні попрощалися з військовослужбовцем Збройних сил України Романом Ковалишиним, який загинув за нашу Батьківщину.

Як інформує Горохівська міська рада, Ковалишин Роман Степанович, житель села Підбереззя, 1995 року народження, за покликом серця вступив до лав Збройних сил України, щоб стати на захист незалежності, свободи та територіальної цілісності нашої держави.

«У ці скорботні дні вся територіальна громада глибоко сумує та співчуває родині Романа. Прийміть слова подяки за те, що виховали патріота й справжнього захисника України, і нехай Господь Бог допомагає вам витримати важку втрату рідної людини.

Жодними словами не втамувати пекучий біль і не загоїти рани в душі. Нехай опіка Всевишнього та наші молитви полегшать гіркоту втрати та родинне горе.

Світлий спомин про захисника України назавжди залишиться в наших серцях. Герої не вмирають!» – ідеться в дописі.
Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині та близьким військовослужбовця Романа Ковалишина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
герберт Показати IP 12 Березня 2022 18:51
Спи спокійно,Герою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus