USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.69

На Гнідавському заводі обрали нового керівника

28 Січня 2021 17:59
На Гнідавському цукровому заводі обрали нового керівника. Ним став Василь Муха.

Про це повідомляють на сайті заводу.

Представили нового голови правління ПрАТ «Гнідавський цукровий завод» у вівторок, 26 січня.

Василь Муха висловив сподівання на конструктивну співпрацю на благо розвитку підприємства.

Як повідомлялося раніше, у листопаді помер попередній голова правління заводу Ростислав Новосад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Аграрій Показати IP 28 Січня 2021 20:51
Призначення новим керівником Василя Мухи, не що інше як похорони Гнідавського цукрового заводу. Ця людина не зможе налагодити співпрацю з аграріями краю, через відсутність моральних якостей і відповідної освіти. Його вчинки говорять самі за себе. Модераторство кидальницьких схем Костючка, рейдерські захоплення землі для Агро-експрес-сервісу, хабарництво на роботі в СБУ, керування автомобілем в нетверезому стані, шахрайство і підкупи в адвокацькій діяльності.
простий селянин Показати IP 29 Січня 2021 08:39
Шкода, що обирають найгірших - це "тендція" підбору кадрів в нашій країні. Шкода вже колишнього розумного керівника Ростислава Новосада, який лікувався від коронавіруса по телефону з сімейним лікарем і пізно прийшов у лікарню. За що й заплатив життям.
Микола Петрович Показати IP 29 Січня 2021 09:06
Призначення нового керівника на цьому підприємстві, не що інше як визнання керівництвом підприємства того що дана особа є успішним лідером. Бо тільки про успішних людей шукають всілякий компромат лицеміри і провокатори щоб облити брудом людей які успішніші за них. Тому пане «Аграрій» бажаю вам зайнятися тією справою в якій вас щось успішно виходить. І можливо коли ви знайдете своє місце то не будете займатися ганебними вчинками та лицемірством по відношенню до людей які успішніші за вас в своїй сфері.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus