USD 41.10 41.44
  • USD 41.10 41.44
  • EUR 41.20 41.45
  • PLN 10.35 10.50

На гастрономічному фестивалі у Луцьку розкажуть, як відвідати 54 країни до 25 років

11 Травня 2019 10:56
На гастрономічному фестивалі у Луцьку блогерка та маркетологиня Христина Жук розповість, як їй вдалось відвідати 54 країни.

Блогерка виступатиме сьогодні на спікер-зоні гастрономічного фестивалю Lutsk Food Fest о 15:00, повідомляють організатори.

В 25 років Христина відвідала 54 країни, 11 місяців подорожувала по Азії на велосипедах, літаках, поїздах, автобусах і стопом. За цей час встигла відвідати 11 країн: Грузію, Азербайджан, Іран, М'янму, Таїланд, Лаос, Камбоджу, В'єтнам, Малайзію, Індонезію та Сінгапур. Доїхала велосипедом з України до Ірану, автостопом з України до Північної Африки, літаком з Аляски до Індонезії – але то вже було просто.
Під час виступу Христина говоритиме про:

- лайфхаки для мандрівників, де і як зекономити, і як не попасти в халепу

- мандрівні факапи (пропущені літаки, загублені паспорти, помилкові візи, зламані ноги, уявні хвороби, диких псів і ISIS)

- 25 років і 54 країни, як то зробити і чи треба )

- велоподорожі

- способи підзаробітку за кордоном

- волонтерство, проекти і можливості для молоді за кордоном, як дорогою зайняти себе корисними справами і бути мандрівним волонтером, і навіщо воно треба українцям взагалі.

Нагадаємо, фестиваль Lutsk Food Fest чекає на лучан та гостей міста 11-12 травня у замку Любарта. В програмі заходу майже 40 резидентів з різних областей країни, національні кухні майже 20 країн, гучно наповнена музична сцена, виступи спікерів, територія розваг для дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Реаліст Показати IP 11 Травня 2019 11:24
Маркетологиня........ Як *звучить*....…. А як буде жінка- стоматолог, маляр, інженер, астрофізик? Можливо, досить знущатися з української мови?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus