USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

На футбольному турнірі біля Луцька змагалися 13 команд: хто виграв. Фото

Сьогодні 12:51
На тренувальній базі в селі Дачне 10 серпня відбувся дитячий футбольний турнір Summer Cup. Переможців визначали у двох вікових категоріях – серед спортсменів 2015 та 2017 років народження.

Змагання організувала Асоціація мініфутболу Волині за підтримки департаменту молоді та спорту Луцької міської ради й Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Зі слів організаторів, літні турніри дають змогу юним футболістам підтримувати форму і здобувати ігрову практику. Гравці також відчували неабияку підтримку з трибун, адже повболівати за них зібралися десятки батьків.
Читати ще: День Повітряних сил по-футбольному: у Луцьку на турнірі змагаються вісім команд. Фото

У молодшій віковій категорії за коловою системою зіграли п’ять команд, у складах яких на полі перебували по шість футболістів. За підсумками матчів третє місце посіла «Іква-Стир» із Рівненської області, друге – Smartball із Рівного. Перемогу здобули футболісти луцької «Олімпії».
Серед старших, а це 8-9 річні гравці, змагалися вісім команд. Їх поділили на дві групи, а матчі тривали по 20 хвилин. Дві найкращі команди груп у підсумку розігрували кубок.

Фінал звів «Ікву-Стир» та «Олімпію», де останні виявилися сильнішими. Тож лучани на Summer Cup тріумфували у двох вікових категоріях. Юні футболісти «Ікви» тішитимуться срібними медалями, а в матчі за бронзові нагороди луцьке «Дербі» у серії пенальті обіграло луцький «Адреналін».
Читати ще: Фаворит забрав трофей: у Луцьку визначили переможця турніру з футболу серед дітей. Фото

«У нас змагалися загалом 13 команд із Волині та Рівненщини. Дякую департаменту молоді та спорту Луцькради та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за допомогу та підтримку. Турнір пройшов вдало, а всі учасники залишилися втішеними. Діти мали змогу зіграти на майданчику хорошої якості. Їм потрібні такі турніри, щоб грати, розвиватися і вести здоровий спосіб життя», – поділився голова АМФВ Дмитро Притулюк.
Як відзначив тренер Василь Пилипюк, для футбольної академії «Олімпія», яка виставила загалом п’ять команд і двічі перемогла, поле в Дачному є тренувальним, що стало одним із чинників тріумфу.

«Наші діти готувалися до турніру на цьому полі, сумлінно працювали. Можливо, домашній майданчик трохи допоміг. Також результат принесли індивідуальні якості певних гравців. Щодо тренерських настанов, то діти намагалися їх втілювати, але в ранньому віці вони ще не в змозі повноцінно виконати всі наші рекомендації» – відзначив тренер.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці Тільки разом Катерина Шкльода зазначила, що дітям потрібно влаштовувати змагання, щоб вони покращували вміння та отримували пам'ятні емоції.

«Футбол є одним із найпопулярніших видів спорту серед наших дітей. Вони залюбки відвідують тренування та завзято грають на змаганнях. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» радо підтримав літній турнір Summer Cup, адже такі заходи роблять юних спортсменів здоровішими та щасливішими», – наголосила Катерина Шкльода.
Окремо організатори визначили найкращих гравців змагань у кількох номінаціях. Їх нагородили статуетками. Також призи отримали нйкращі гравці у складах команд.

Серед гравців 2017 року народження:

найкращий бомбардир – Назар Дударчук;

найкращий воротар – Олексій Тарасюк;

найкращий гравець – Юрій Радзвилюк;

автор нйкращого гола – Руслан Стружко;

MVP (найцінніший гравець) – Марк Маруха.
Серед гравців 2015 року народження:

найкращий бомбардир – Ілля Мацьків;

найкращий воротар – Руслан Майоров;

найкращий гравець – Денис Каварський;

автор найкращого гола – Мирослав Ціхоцький;

MVP – Олександр Засядько.
Читати ще: Біля Луцька на футбольному турнірі змагалися 29 команд: хто переміг. Фото

Наприкінці змагань абсолютно всіх учасників відзначили медалями за участь, а команди-призери додали до них ще й кубки. Не обійшлося і без футбольних м’ячів для тренувань.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus