USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.55

На фронті загинув відомий український співак та актор

12 Липня 2024 16:44
Артист Національної академічної капели «Думка», заслужений артист України та актор Ігор Воронка загинув на війні. Трагедія сталася 6 липня.

Трагічну новину повідомила дружина воїна Марина Раєвська у мережі.

«З великим сумом хочу повідомити, що я отримала звістку від побратимів мого чоловіка Ігора Воронки про його загибель на полі бою ввечері 6 липня. Я пишу це, але досі не можу в це повірити... Ми втратили чудового чоловіка, батька і друга. Він назавждизалишиться в наших серцях. Дякую всім за вашу підтримку та добрі слова в цей важкий для нас час», – написала Марина Раєвська.

Читати ще: На війні загинув поет Максим Кривцов, чиї вірші переспівав гурт Yurcash

Колега по сцені та колишній керівник Ігора Микола Трофімов також відреагував на прикру звістку: «От і в наш дім прийшла біда... З глибоким сумом повідомляємо про героїчну загибель за незалежність України провідного артиста капели «Думка», надзвичайно талановиту людину, заслуженого артиста України Ігора Воронки. Вічна слава герою! Вічна пам’ять! Царство небесне!»

За словами удови, наразі похорон неможливий, оскільки тіло Героя ще не доставили у рідне місто.

«Наразі ми не можемо влаштувати похорон і отримати офіційні документи про його загибель, оскільки ця територія захоплена. Тому він офіційно значиться як зниклий безвісти», – додала жінка.

У грудні 2023 року на фронті загинув актор Андрій Павленко. У його фільмографії було понад пів сотні серіалів і фільмів. Того ж місяця від важкого поранення на фронті помер актор Василь Кухарський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus