USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

На фронті загинув редактор рівненського видання Тарас Давидюк

4 Листопада 2023 09:10
Захищаючи Україну від російських загарбників, 3 листопада загинув засновник і головний редактор рівненського видання «Горинь.інфо» Тарас Давидюк.

Йому було 37 років, повідомляє Горинь.інфо.

«Тарас добре відомий усій патріотичній спільноті Рівненщини, адже ще зі студентських років був активним в різних патріотичних організаціях. З 2002 року у громадському русі. Був членом «Молодого Руху». У 2005-2012 роках – голова обласної організації і член Центрального Проводу «Молодіжного Націоналістичного Конгресу». Був також головою рівненської обласної організації «Активна молодь», – ідеться в повідомленні.

Давидюк закінчив Острозьку академію, за освітою – політолог. А за покликанням, як кажуть про нього колеги, – учитель історії та журналіст.

Узимку 2013-2014 років брав участь у самообороні Майдану. З початком російсько-української війни служив у добровольчому батальйоні «Гарпун», а згодом в одному з окремих розвідувальних батальйонів ЗСУ. Додому повернувся лише навесні 2019 року.

На початку повномасштабного вторгнення РФ Тарас Давидюк пішов на фронт, крайні місяці воював у 14-му окремому полку, разом зі своїми побратимами ще з «Гарпуна».

Як уточнює видання, Тарас Давидюк загинув в околицях села Роботине Запорізької області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus