USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

На фермі біля Амстердама знайшли 3 тонни кокаїну і 11 млн євро готівки

29 Червня 2021 22:08
На фермі поблизу Амстердамського аеропорту «Схіпхол» правоохоронці вилучили майже три тонни кокаїну і 11, 3 мільйона євро готівкою. Під час операції були заарештовані двоє підозрюваних.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на видання NOS.

За словами представника нідерландської поліції, операція була проведена ще в минулий четвер, але у зв’язку з розслідуванням про неї не повідомляли.

«Без сумніву, це одна з найбільших конфіскацій наркотиків, проведених амстердамською поліцією», – заявив він.

Як повідомили правоохоронці, наркотики і гроші надходили з Південної Америки.

Всього було знайдено 2933 кілограми наркотиків вартістю 195 млн євро, а також 11,3 млн євро готівкою. Крім того, були знайдені всілякі предмети розкоші.

Крім того, було виявлено шість одиниць вогнепальної зброї, глушники, боєприпаси і машини для підрахунку грошей. На стіні також висіли плакати кримінального фільму «Хрещений батько».

За адресою фермерського будинку в селі в муніципалітеті Уітхорн ніхто не був зареєстрований. Поліція виявила там 54-річного чоловіка, який був заарештований. В Аалсмеере був заарештований другий підозрюваний віком 29 років з Хілверсума. Поліція не виключає нових арештів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 30 Червня 2021 06:04
розкрутився фермер.. получатись почало... а тут наїхали.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus