USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.00 41.40
  • PLN 10.35 10.50

На двох зупинках у Луцьку наведуть лад

2 Липня 2023 12:47
У місті відремонтують посадкові майданчики двох зупинок громадського транспорту «Нова Пошта» на вулиці Наливайка (біля будинку №41 та навпроти будинку №43).

Торги на поточні ремонти на сайті держзакупівель оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

Очікувана вартість ремонту посадкового майданчика зупинки біля будинку №41 на вулиці Наливайка становить 354 тисячі гривень, а посадкового майданчика зупинки навпроти будинку №43 на вулиці Наливайка – 355 тисяч гривень.

Відповідно до технічного завдання, роботи біля зупинки «Нова Пошта» на вулиці Наливайка біля будинку №41 включатимуть улаштування дорожніх корит коритного профілю з застосуванням екскаваторів, улаштування підстильних і вирівнювальних шарів основи з піску та щебенево-піщаної суміші, улаштування покриття з бруківки, встановлення бортових каменів і поребриків, встановлення дорожніх знаків, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки, улаштування парапетних огорож доріг.

Своєю чергою, біля зупинки «Нова Пошта» на вулиці Наливайка навпроти будинку №43 зроблять наступне: монтаж конструкції зупинки, миття скляного павільйону, улаштування дорожніх корит коритного профілю з застосуванням екскаваторів, улаштування підстильних і вирівнювальних шарів основи з піску та щебенево-піщаної суміші, улаштування покриття з бруківки на посадовому майданчику, улаштування одношарових асфальтобетонних покриттів доріжок та тротуарів із дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, встановлення бортових каменів і поребриків, встановлення дорожніх знаків, нанесення розмітки.

Поточні ремонти мають завершити до 30 вересня 2023 року.

Гарантія на виконані роботи становитиме один рік.

Нагадаємо, в Луцьку запланували поточний ремонт прибудинкових територій на вулицях Конякіна, 11, 11а, Червоної калини, 7а, 8 Березня, 26, Конякіна, 7, а також на бульварі Дружби Народів, 3.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
просто Показати IP 2 Липня 2023 15:04
а коли вже запланують ремонт на Саперів 10,чи такі маленькі прибудинкові теритрії місцевій владі не цікаві,не буде з чого вкрасти!?
Анонім Показати IP 2 Липня 2023 17:48
А з г**ном коли?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus