USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

На Донеччині загинув Герой з Іваничівської громади Руслан Подзідзей

Сьогодні 16:08
На Донеччині 29 липня 2024 року загинув житель села Древині Володимирського району, старший солдат Руслан Подзізей 1973 року народження.

Про це повідомили в Іваничівській громаді.

Подзізей Руслан Тарасович проходив службу механіком-водієм медичного пункту 3-го механізованого батальйону військової частини А4447. Відданий Військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов'язок, за Україну, її свободу і незалежність, загинув унаслідок ворожого удару FPV-дроном в бронемашину під час виконання бойового завдання Покровському районі Донецької області.

На прибуття жалобного кортежу з тілом захисника очікують 1 серпня. З Володимира він вирушить орієнтовно об 11:30. У Древині прибуде приблизно о 12:00 до батьківського дому, далі зупиниться о 12:30 в Іваничах (вулиця Заводська, 14), де проживав загиблий військовослужбовець. Траурний кортеж рухатиметься далі вулицями Заводською, Валовою, залізничною площею, Грушевського, Вільної України до Свято-Покровського храму, де відбудеться чин похорону о 13:00. Для підвезення мешканців громади прибуде автобус о 12:00 в Древині до батьківського дому.

31 липня, 1 та 2 серпня 2024 року в громаді оголошено днями жалоби.

Жителів громади просять гідно зустріти Героя коридором пошани та провести в останню дорогу.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття рідним. Вічна пам’ять, честь та шана Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus