USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

На Донеччині загинув батько трьох дітей, волинянин Сергій Вейна

3 Січня 2024 12:47
Маневицька громада втратила ще одного Героя. Під час виконання бойового завдання, захищаючи волю та незалежність України, загинув смертю хоробрих мешканець села Чарторийськ – Вейна Сергій Олексійович.

Вірний військовій присязі 45-річний патріот своєї землі загинув 28 грудня 2023 року на Донеччині, боронячи наш спокій та майбутнє кожного українця, повідомив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

«Усією громадою схиляємо голови у пошані перед світлою пам’яттю хороброго воїна. Висловлюємо щирі співчуття дружині полеглого Ларисі, донечкам Вікторії та Анастасії, синочку Богдану, усім рідним та близьким.

Вічна слава і світла пам’ять Герою! Хай Господь дарує Царство Небесне та вічний спокій його душі!» – йдеться у повідомленні.

Про дату та час зустрічі автомобіля з тілом загиблого воїна на Маневиччині буде повідомлено додатково.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять та незгасна слава Захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus