USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

На Донеччині загинув 32-річний Герой з Волині Іван Деркач

5 Грудня 2023 11:43
Знову трагічна звістка оповила Маневицьку громаду. 2 грудня під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув 32-річний житель села Велика Яблунька Іван Деркач.

Про це повідомив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

Іван Олександрович без вагань став на захист рідної Вітчизни у листопаді 2022 року.

«Непоправна втрата для мами Юлії Олександрівни, батька Олександра Андрійовича, сестри Альони, родини... Скільки ж горя приносять на святу українську землю кляті окупанти. Усією громадою низько схиляємо голови у скорботі та глибоко розділяємо біль втрати з рідними і близькими.

Вічна шана і пам’ять Герою!» – висловлює співчуття Олександр Гаврилюк

Про дату та час зустрічі автомобіля з тілом полеглого бійця на рідній землі, про час проведення церемонії поховання буде повідомлено згодом.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus