USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.36 10.50

На добудову школи у селі під Луцьком потрібно 74 млн грн

28 Червня 2023 22:53
74 мільйони гривень потрібно на добудову школи у селі Забороль, що під Луцьком. На початкову вартість будівництва вплинула інфляція.

Про це стало відомо під час засідання сесії Луцької міської ради.

Як зазначив Луцький міський голова Ігор Поліщук, на сьогоднішній день договір з попереднім підрядником розірваний, адже вартість будівництва з моменту оголошення тендеру змінилася.

«Зараз завершується осучаснення проєктно-кошторисної документації, тобто кошторисники перераховують вартість будівництва. Попередньо вартість становитиме 110 мільйонів гривень. На сьогоднішній день Луцька міська рада інвестувала в будівництво школи 36 мільйонів гривень.

Читати ще: Як буде виглядати оновлений ліцей у Заборолі. Два варіанти ремонту

Тобто необхідно ще 74 мільйони гривень, щоб завершити ці роботи. Тому ми будемо дивитися на наповнення бюджету і вирішувати, наскільки швидко зможемо продовжити будівництво. На жаль, інфляція далася взнаки, адже тендер оголошувався орієнтовно п’ять років тому», – повідомив міський голова.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Червня 2023 23:13
А ми хочемо бігові доріжки. Навіщо нам школа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus