USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

На ділянці дороги Ковель – Колодяжне продовжуються ремонтні роботи

29 Березня 2021 18:35
На автошляху М-19 Доманове (на м. Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м. Бухарест) поблизу залізничного центру Волині – міста Ковеля активно ведуться ремонтні роботи.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

На ділянці Ковель – Колодяжне влаштовуються шари нового дорожнього одягу. Насамперед укладається щебенево-піщана суміш, оброблена в’яжучими матеріалами, а по ній – перший шар асфальту.

На цій ділянці дорожники працюють не лише без вихідних, а й у нічну зміну.
Підрядник – ТОВ «ПБС».

Нагадаємо, що у рамках програми «Велике будівництво» роботи на цьому об’єкті капітального ремонту, протяжністю близько 11 км, розпочались торік. Тоді влаштували два нижні шари дорожнього одягу та нанесли тимчасову розмітку на понад 7-кілометровій ділянці від села Воля Любитівська у напрямку Ковеля. Наразі тут проводяться роботи з влаштування присипних узбіч. Згодом від Ковеля до Волі Любитівської буде проведено фінішне асфальтування.

На сьогодні ремонтом охоплено майже 40 км автодороги М-19 на території Волині. Дорожники працюють на відрізку Секунь – Ковель та окремих ділянках від Ковеля до Переспи.

На відтинках, де ремонтується проїзна частина, рух транспорту частково обмежується і здійснюється в реверсному режимі однією зі смуг руху.
Будьте максимально уважними, обережними та відповідальними на ділянках проведення ремонтних робіт!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus