USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

На Чорноморському узбережжі Болгарії знайшли безпілотник з вибухівкою

18 Вересня 2023 11:45
Болгарія відправляє спецгрупу для перевірки безпілотника, який було знайдено на чорноморському курорті.

Цієї ночі виявили частину БПЛА з, ймовірно, вибухівкою, поблизу причалу в Тюленево, заявили в Міноборони країни. Військові перевірять об'єкт і після цього ухвалять рішення про місце його утилізації, пише УНІАН.

За інформацією Nova.bg, весь пристрій має довжину від 3 до 3,5 м, а бомба – близько 50-60 см. У районі є ресторани та готелі, заклади простоюють 10 годин. Гості готелю неподалік бачили дрон, який плавав у морі за кілька кілометрів від скель.

Тюленево – населений пункт країни-члена НАТО Болгарії. Він розташований за 70 км від кордону з Румунією.

Нагадаємо, під час нічної атаки на Україну в ніч на 4 вересня деякі дрони-камікадзе впали та здетонували в Румунії. 9 вересня на території країни знайшли уламки ще одного дрона. 13 вересня в румунському повіті Тулча знайшли нові уламки безпілотників, які Росія використовує для атаки на південь України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Abrams Показати IP 18 Вересня 2023 17:57
Скрiзь загадемо куди дiстанемо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus