USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.73

На Чернігівщині з пенсіонерки «зняли порчу» майже за мільйон гривень

19 Лютого 2021 16:32
У Прилуках Чернігівської області поліцейські затримали шахрайок, які виманили у жінки похилого віку майже мільйон гривень.

Про це повідомляє Нацполіція 19 лютого.

Напередодні до правоохоронців звернулася 67-річна мешканка Прилук, яка повідомила, що до неї на вулиці підійшли дві незнайомки і запропонували допомогти. Нібито вони можуть зняти порчу, яку «побачили» на жінці і від якої страждає вся її сім’я.

«Оскільки у потерпілої саме захворіли члени сім’ї, вона легко піддалася впливу шахрайок. Жінка погодилася винести з дому усі заощадження «для зняття негативної енергетики». Вона віддала незнайомкам 30 тисяч доларів, 1500 євро і 20 тисяч гривень», – йдеться в повідомленні.

Після того, як незнайомки забрали гроші і пішли, жінка прийшла до тями і звернулася в поліцію. Потерпіла змогла дати поліцейським прикмети зловмисниць і вони швидко встановили, що до шахрайства причетні дві мешканки Донецької області – 1967 і 1989 років народження.

«Після скоєння шахрайства в Прилуках зловмисниці спочатку перемістилися до Києва, а потім замовили таксі і відправилися в напрямку міста Дніпро. Там їх і наздогнала група поліцейських Прилуцького відділу поліції», – йдеться в повідомленні.

Зловмисниць затримали, а під час обшуку в них вилучили гроші. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу та оголошення підозри зловмисницям за статтею про шахрайство (ч.3. Ст.190 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Поліція перевіряє затриманих на причетність до скоєння таких злочинів не тільки на Чернігівщині, а й по всій країні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
сусідка Показати IP 19 Лютого 2021 17:14
бідна пенсіонерка останнє віддала.....немає слів
##Монархіст до сусідка Показати IP 19 Лютого 2021 21:24
Та ж то не всі її... Але сума симпатична...))
FRM Показати IP 19 Лютого 2021 23:24
шо з літ,то з розуму!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus