USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

На ЧАЕС провели часткову ротацію персоналу, – Енергоатом

20 Березня 2022 18:41
Сьогодні, 20 березня, наприкінці дня було проведено часткову ротацію персоналу Чорнобильської атомної електростанції та евакуацію осіб, які перебували на території тимчасово загарбаної російськими військами станції.

Як передає Укрінформ, про це Енергоатом повідомляє у Телеграмі.

«За цей день вдалося вивезти 64 особи: 50 осіб змінного персоналу ЧАЕС, 9 службовців Національної гвардії України (8 жінок та 1 онкохворий), одного службовця Держаної служби надзвичайних ситуацій, чотирьох «сталкерів», – ідеться в повідомленні.

Читати ще: Путін готує теракт на ЧАЕС, – українська розвідка

На заміну евакуйованого персоналу ЧАЕС відправилися 46 добровольців – працівників станції для виконання службових обов’язків і забезпечення функціонування підприємства.

Персонал перебував на робочих місцях близько 600 годин, героїчно виконуючи свої професійні обов’язки та підтримуючи належний рівень безпеки.
Нагадаємо, росіяни захопили Чорнобильську АЕС, вона повністю знеструмлена. Згодом повідомляли, що її підключать до резервних дизель-генераторів. Також окупанти контролюють Запорізьку АЕС в Енергодарі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus