USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.55 10.70

На бокси для визволених захисників «Азовсталі» в Луцьку виділять 300 тисяч

12 Жовтня 2022 12:17
На підтримку визволених захисників «Азовсталі» з бюджету Луцької міської територіальної громади спрямують 300 тисяч гривень.

Про це стало відомо 12 жовтня на виконкомі Луцької міської ради.

Як повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук, від імені благодійного фонду громадської організації «Асоціація родин захисників «Азовсталі» надійшло звернення з проханням допомогти в реалізації проєкту «Нарешті ти вдома».

«Бокс «Нарешті ти вдома» є проєктом безплатної персональної гуманітарної допомоги у вигляді набору необхідних речей для визволених захисників «Азовсталі». Прошу передбачити допомогу на вказаний благодійний фонд у вигляді 300 тисяч гривень», – сказав Ігор Поліщук.

Ці кошти спрямують із резервного фонду.

Члени виконкому підтримали пропозицію внести відповідні зміни до бюджету громади під час голосування.

Відзначимо, що «Нарешті ти вдома» – це бокс з необхідними речами вагою близько 10 кілограмів. До нього входять спідня білизна, шкарпетки, спортивний костюм, рушник, набір засобів гігієни, телефон із зарядним пристроєм та інше. Вартість однієї коробки – близько 10 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus