USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.05 41.60
  • PLN 10.25 10.50

На Австралію налетів потужний шторм: сотні потрощених будинків. Відео

25 Травня 2020 10:09
Західна Австралія потерпає від потужного шторму, який ще 24 травня охопив регіон. Дощ та вітер до 100 кілометрів за годину повалили дерева і потрощили сотні будівель. Без електропостачання залишилися приблизно 50 тисяч помешкань.

Багато районів вздовж західного узбережжя зафіксували найвищі припливи за рік, пише 24 канал з посиланням на The Guardian.

Ураган, за словами синоптиків, прилетів з Індійського океану. Там сформувався циклон разом із холодним фронтом.

Для заходу Австралії шторм – рідкість, яка буває лише раз у десятиліття, адже зазвичай негоду приносить зі сходу. За прогнозами, стихія, яка накрила західну Австралію ще 24 травня, не вщухатиме до кінця дня 25 травня.

Потужний шторм призвів до сильних поривів вітру – 100 кілометрів за годину, пилових бур та сильних дощів. У результаті потрощило сотні будівель, повалені дерева. Щонайменше 50 тисяч будинків наразі залишаються без електрики.

За ніч у державні аварійні служби надійшло 360 звернень по медичну допомогу. Однак інформації про постраждалих немає.

Шторм у Західній Австралії:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus