USD 41.50 41.85
  • USD 41.50 41.85
  • EUR 41.60 41.85
  • PLN 10.50 10.70

На BMW X5 збив жінку з дитиною: покарали раніше судимого волинянина

16 Червня 2024 17:14
Раніше судимий волинянин за кермом BMW X5 збив жінку з дитиною на пішохідному переході у Луцьку.

За це Луцький міськрайонний суд присудив йому один рік і два місяці обмеження волі.

Інцидент стався увечері 10 серпня 2022 року на проспекті Перемоги. Керуючи автомобілем BMW X5 з дозволеною швидкістю, Олександр Я. скоїв наїзд на жінку та її 4-річного сина. Вони переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході.

Внаслідок ДТП жінка отримала перелом лівої гомілки та садна, які належать до середнього ступеня тяжкості. Дитину оглянули медики та відпустили додому.

Читати ще: У Луцьку водія «ВАЗа», який п’яним в’їхав в інше авто, на три роки позбавили прав

Обвинувачений свою вину повністю визнав, у вчиненому щиро розкаявся. Потерпіла претензій до водія не мала, просила суд суворо не карати останнього.

Але судді врахували, що водій вчинив злочин у період іспитового строку за попереднім вироком, тому виправлення обвинуваченого є неможливе без ізоляції від суспільства.

У січні 2022 року за попереднє правопорушення чоловіка засудили до обмеження волі на один рік. Але тоді покарання замінили роком іспитового терміну. Також відомо, що обвинувачений має на утриманні малолітню дитину.

Читати ще: Один водій помер, інший – з інвалідністю: справу про трагічну ДТП біля Луцька розглядають п’ятий рік

Тож цього разу Феміда чоловіка не шкодувала. Олександра Я. визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.286 КК України. Йому призначили обмеження волі на один рік, додавши ще два місяці невідбутого терміну. Крім того, його на рік позбавили права керувати транспортними засобами.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus