USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Митниця не продається: волинські митники спростували маніпуляцію ЗМІ

5 Жовтня 2023 17:00
Учора неабиякий переполох серед суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності викликала стаття, опублікована виданням Insider Media. Її радо підхопили інші видання, передусім через інтригуючий заголовок. По суті йдеться про оголошення наміру підприємства продати частину належного йому на праві приватної власності майна, розташованого у селі Осмиловичі Володимирського району.

Як повідомляє пресслужба Волинської митниці, за цією ж юридичною адресою на іншій частині території ТзОВ "ТНК" Держмитслужбою створено місце доставки вантажів та здійснюються митні процедури відділом митного оформлення №3 (Нововолинськ) митного поста "Володимир-Волинський".

Оголошення про імовірний продаж майна окремі суб'єкти зовнішньоекономічної діяльності невірно і невиправдано зрозуміли як намір припинити діяльність цього відділу митного оформлення. Однак це не відповідає дійсності.

Як і раніше, частина інфраструктури по вулиці Львівській, 35 у селі Осмиловичі, відповідно до Меморандуму про порозуміння, укладеного між Волинською митницею та власником майнового комплексу у 2021 році, буде використовуватись за цільовим призначенням.

Читати ще: У вересні Волинська митниця поповнила держбюджет на 2,93 млрд грн

"Принагідно нагадуємо, що у цьому ж терміналі митницею створено умови для заїзду автотранспорту з метою здійснення пломбування при поміщенні товарів під процедуру спільного транзиту (NCTS).

Закликаємо усіх, хто піддався спокусі словесної маніпуляції із назвою майнового комплексу, до критичного мислення. Просимо уникати спекуляцій навколо органу державної виконавчої влади, яким є митниця", – наголошують у відомстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Богдан Показати IP 5 Жовтня 2023 18:10
Таке корито не продається

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus