USD 40.95 41.25
  • USD 40.95 41.25
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.53

Конкурс мистецтв, комп'ютерний клас та відзнаки аграріям: зустріч нардепа з Ківерцівською громадою

17 Листопада 2018 16:38
Народний депутат Ірина Констанкевич продовжила серію публічних звітів перед громадами свого виборчого округу. Зокрема, нардеп завітала на сесію Ківерцівської районної ради, де розповіла про досягнення у другому парламентському році, а говорити є про що. Адже завдяки Ірині Констанкевич у Ківерцях вдалось організувати мистецький конкурс, школа №4 отримала новенький комп'ютерний клас, а учасники театру танцю «Зорецвіт» побували у Буковелі.

«Я не роздаю гречку, а допомагаю громадам», - посміхається Ірина Констанкевич.

Ірина Мирославівна подякувала місцевій та районній владі, адже тільки разом вдається зробити багато хороших справ на благо ківерцівської громади, йдеться на сайті нардепа.

Цього дня слова подяки звучали і на адресу Ірини Констанкевич від чиновників, депутатів та простих людей, адже кожне звернення не залишається без її уваги.

«Дякую Вам, Ірино Мирославівно за підтримку нашої громади, Ви дуже хороша і порядна людина, побільше б таких депутатів», - звернувся до нардепа голова Ківерцівської РДА Валерій Ткачук.


Батьки ківерцівських школярів були вдячні за реалізацію конкурсу декоративно-ужиткового мистецтва «З Україною в серці» та підтримку національно-патріотичного виховання молоді, театр танцю «Зорецвіт» за прекрасну можливість побувати в таборі «Артек-Буковель», а директор школи № 4 м. Ківерці - за новенький комп’ютерний клас.

На завершення відзнаками були нагородили працівників галузі сільського господарства напередодні їх професійного свята, зокрема: керуючого ТзОВ «Фелікс Агро» смт. Олика Павла Давидюка, керуючого фермерським господарством «Хоровця ВВ» с. Сапогове Вадима Хоровця, керуючого селянським (фермерським) господарством «Золота нива» Анатолій Сокол, голова Ківерцівської районної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу Марії Каліш, директора СГ ТОВ «Серпанок», депутат Борохівської сільської ради Олександра Федінчика, голову фермерського господарства «Агріко» с. Личани Валерія Цицюру, керівникв сільськогосподарського приватного підприємства «Дружба» с. Журавичі, Григорія Степанова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus