USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.55 10.70

Микитась заявив, що передав «слугам народу» $2 млн на вибори у Раду

23 Грудня 2020 17:42
Колишній президент будівельної компанії «Укрбуд» Максим Микитась стверджує, що підтримував партію «Слуга народу» під час виборів до Верховної Ради.

Про це він розповів в інтерв’ю Цензор.НЕТ, передає Еспресо.

За його словами, надати фінансову допомогу «слугам народу» йому запропонував головний юрист «Укрбуду» В’ячеслав Мармиш.

«З квітня 2019 року Мармиш без мого відома почав контактувати з різними людьми, мабуть, вже тоді задумав пограбування компанії. Він звів мене з Андрієм Холодовим, який зараз народний депутат «Слуги народу ». Через Холодова Мармишу пообіцяли підтримку в ОПУ. І Мармиш втягнув мене в фінансування виборчої кампанії «слуг народу» в Києві », – розповів Микитась.

Він заявив, що передав на потреби партії $2 млн. Гроші передавали через Холодова.

«Холодов відповідав за половину (п’ять) округів «слуг народу» в Києві. І йому потрібні були гроші на проведення виборів. Плюс на його прохання я передав всі біл-борди «Укрбуду» для виборчої кампанії Холодова. Холодов говорив, що у нього 25 депутатів, свій депутатський корпус, плюс він хвалився, що вони куми з Медведчуком», – стверджує Микитась.

Він додав, що після виборів Холодов не пам’ятав про взяті на себе зобов’язання допомагати «Укрбуду» вирішувати проблеми.

Раніше журналіст Юрій Бутусов заявив, що екснардеп Максим Микитась дав свідчення про 75 млн хабара експрем’єр-міністру Володимиру Гройсману.

Колишнього народного депутата України, експрезидента корпорації «Укрбуд» Максима Микитася підозрюють в організації схеми з квартирами для Національної гвардії України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
1 Показати IP 23 Грудня 2020 18:13
Бенядіктова відмаже слуг.
Жванія теж говорить Показати IP 23 Грудня 2020 18:23
Але хто ж йому повірить? Гаазький суд? Не для цього його створювали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus