USD 40.65 40.97
  • USD 40.65 40.97
  • EUR 40.85 41.30
  • PLN 10.00 10.25

«Ми їдемо у Львів, щоб повернути серію додому», – капітан «Старого Луцька» про поразку від «Львівської Політехніки»

25 Квітня 2021 13:32
Після програшного матчу з «Львівською Політехнікою» тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій та капітан лучан Едуард Федчук вибачилися перед вболівальниками та пообіцяли повернути серію додому, перемігши у Львові. Натомість тренер гостей сказав, що його команді вдалося перемогти за рахунок самовіддачі.

Головний тренер «Львівської Політехніки» Ярослав Зубрицький: «Вдалося перемогти за рахунок самовіддачі, вона була максимальною. Хлопці, які виходили на майданчик, старалися зробити все для перемоги. В нас на кілька днів було більше відпочинку, ніж у «Старого Луцька» – це теж для нас плюс. Ми старалися розібрати їхній напад проти нашої зони. Думаю, це вдалося, наша зона спрацювала. Сьогодні ми не були фаворитами, тому я сказав хлопцям, аби вони виходили грати в своє задоволення. У цьому плані хлопцям з Луцька було важче».
Лідер «Львівської Політехніки» Микола Полюляк: «Дякую команді за хорошу гру, дякую «Старому Луцьку», вони теж молодці, непогано грали. Добре, що вболівальникам дозволи сьогодні бути присутніми на трибунах. Ключовим сьогодні, напевно, стало те, що в другій половині ми програли менше підбирань на своєму щиті, змогли відзахищатися, що стало рушійною силою для нашої перемоги».
Володимир Журжій: «Якщо коротко, то взагалі не виконали завдання, яке ставили на гру. Включилися в захисті лише в останній чверті, але такий захист ми мали показувати протягом усього матчу. У Львова Орленко відіграв 40 хвилин і спокійно себе відчував. Це найголовніший чинник нашої поразки. Ми не впоралися із зоною, хоча знали, що «Львівська Політехніка» грає зоною протягом усього сезону. Мені хочеться вибачитися перед вболівальниками, що за такий короткий період часу ми знову даруємо їм не надто позитивні емоції. Можна говорити, що «Львівська Політехніка» мала майже десять днів відпочинку, а у нас щільний графік. Однак у цей графік ми самі себе загнали. Дуже важко, адже це остання гра за десять днів. Десь нам не вистачило емоцій, але я не вважаю, що це основний чинник поразки. А «Львівську Політехніку» я вітаю, вони показали сьогодні одну з найкращих своїх ігор».
Капітан «Старого Луцька» Едуард Федчук: «Важко щось коментувати після такої гри. Напевно, на результат вплинула психологічна втома. Було важко після ігор з «Прометеєм-2», але це ні в якому разі не виправдання. В нас є гра у Львові. Ми їдемо туди, щоб повернути серію додому. Дякую за шалену підтримку нашим вболівальникам. Можливо, ми не до кінця сьогодні зробили свою роботу, але сподіваюся, ми її зробимо у Львові».


Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus