USD 41.35 41.70
  • USD 41.35 41.70
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Ми віддаємо за вас життя, а ви допоможіть нам: у ЗСУ розповіли, як цивільні можуть долучитись до знищення ворога

26 Лютого 2022 17:45
Військові України звернулись до громадян, аби ті допомогли побороти ворога. Дезінформуйте його, обкопуйте населені пункти – будь-яка допомога важлива.

Звернення від Нацполіції, Збройних сил України, СБУ та інших правоохоронних структур до населення, аби не допустити просування ворога по нашій території.

«Ми віддаємо за Вас і Україну свої життя, а ви зробіть так, як написано, щоб нам допомогти побороти цю нечисть», – заявили військові.

Що мають робити цивільні

- Якщо побачили колону танків, після них обов’язково поїде колона бензовозів. Зробіть все необхідне, щоб вони не пройшли. Блокуйте дороги, валіть дерева, розтягуйте сітки з воріт, будь-який спосіб підійде. Немає палива – немає техніки.

- Якщо бачите, що колона зайшла в лісосмугу – валіть дерева, блокуйте також, не дайте їм вийти.

- Якщо знаєте, що в лісі зупинився ворог, і впевнені на 100%, що це ворог, не жалійте ліс, запаліть його – новий виросте на кістках окупанта!!!

- В кого в наявності ЕКСКАВАТОРИ, обкопуйте населені пункти, щоб ворог не міг проїхати, не чекайте, що хтось зробить це за вас!

- До уваги власників ЗБРОЇ З ОПТИЧНИМИ ПРИЦІЛАМИ, не обов’язково у відкриту йти на ворога, стріляйте з відстані по колесах, це зупинить транспорт, далі – по обстановці.

- Знімайте вказівники на місцевості, всі ви орієнтуєтесь, ворог – ні. Якщо запитують, де знаходимось – проявіть фантазію, ДЕЗІНФОРМУЙТЕ ворога.

- Всі чули промітки, які роблять диверсанти на будівлях, поблизу важливих об’єктів. Засипайте землею, заливайте смолою, знищуйте будь-яким чином.

- Якщо є інформація, що ворог на підході, паліть солому, шини у великих кількостях, чорний дим дезінформує, у ворога буде думка, що населений пункт вже обстріляний, це допоможе виграти трохи часу!

«Будь-яка допомога зараз важлива! Слава Україні, Героям Слава – вітаємося тільки так, нехай чують, куди приїхали по смерть», – наголосили наші військові.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus