USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

«Ми не вбиваємо дітей і жінок»: Данілов спростував слова Лукашенка про випущену в бік Білорусі ракету

15 Березня 2022 21:01
Секретар РНБО Олексій Данілов спростував заяву Олександра Лукашенка про те, що Україна нібито вдарила по території Білорусі ракетою Точка-У.

Про це він повідомив в інтерв’ю Радіо НВ, передає Кореспондент.

«Те, що він (Лукашенко, – ред.) зараз розповідає, що нібито ми відправляємо Точку-У в Білорусь, – це повна нісенітниця. Ми не вбиваємо дітей і жінок, ми мирна нація. Ми цивілізована нація і відстоюємо свою свободу, боремося на своїй території», – заявив секретар РНБО.

Він додав, що Україна не має жодного бажання зазіхати на інші території.

Також Данілов, посилаючись на дані розвідки, зазначив, що Лукашенко не бажає воювати проти України. Проте Росія хоче залучити білоруських військових, одягнувши їх у російську форму.

11 березня стало відомо, що російські окупанти атакували білоруську територію на кордоні з Україною. Держприкордонслужба України називала цю атаку свідомою провокацією, покликаною втягнути Збройні сили Республіки Білорусь у війну з Україною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus