USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

МВС Білорусі повідомляє про 250 затриманих під час сьогоднішніх акцій протесту

13 Вересня 2020 18:41
Співробітники силових структур почали розганяти людей, які сьогодні йшли на акцію протесту з різних районів Мінська. У центрі закрили метро і блокують мобільний зв’язок.

Правоохоронні органи затримали в різних районах Мінська близько 250 учасників акцій протесту. Про це повідомило МВС Білорусії в своєму Telegram-каналі 13 вересня, пише Корреспондент.

Зазначається, що станом на 15:00 в Білорусі зафіксовано 17 вогнищ протестів. За даними МВС, загальна чисельність учасників не перевищує трьох тисяч осіб.
Міністерство повідомило, що обстановка в країні контрольована.

«У різних районах білоруської столиці затримано близько 250 осіб. Всі вони використовували прапори і іншу символіку, не зареєстровані в установленому порядку, і плакати різного змісту, в тому числі образливого», – заявили в МВС.
Також вказується, що протестуючі заблокували проїжджу частину в різних районах Мінська.

Раніше повідомлялося, що співробітники силових структур почали розганяти людей, які сьогодні йдуть на акцію протесту з різних районів Мінська.

Були закриті вісім центральних станцій метро. У центрі Мінська відключили мобільний. За інформацією РБК-УКраїна, до стели Мінськ – місто-герой ідуть тисячі людей.
Крім Мінська, акції протесту проходять в Гродно, Гомелі, Ліді, Бобруйську, Бресті, Могильові та Вітебську. Там на вулиці вийшли від декількох десятків до декількох тисяч осіб.

Раніше міністр оборони Білорусі Віктор Хренін заявив, що на литовський полігон в 15 кілометрах від білоруського кордону перекинутий танковий батальйон США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я Показати IP 14 Вересня 2020 08:12
і коли дурням мізки вправляться??? хочуть пареного льоду.....
#80 % до Я Показати IP 14 Вересня 2020 08:19
Пакуль жыве Бацька - жыве Белорусь!
123 до #80 % Показати IP 14 Вересня 2020 17:18
тАРАКАН тільки для псів (типу "пакуль") бацька. Для інших він звичайний таракан.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus