USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Музична розмова: у Луцьку – авторський вечір Олега Скрипки з ВВ. Фото

10 Лютого 2023 08:05
Легендарний фронтмен гурту Воплі Відоплясова Олег Скрипка відіграв в обласному центрі Волині авторський вечір, впродовж якого збирав гроші для воїнів Збройних сил України.

Концерт легендарного артиста відбувся у Show Basilic 9 лютого.

Понад 35 років Олег Скрипка та гурт Воплі Відоплясова заряджають кожного своєю вибуховою енергетикою та прославляють українську культуру в світі. Тепер лідер драйвового гурту запросив лучан на особливу зустріч, аби послухати й заспівати найкращі пісні за увесь час.

Олег Скрипка перед виступом звернувся до слухачів, зазначивши, що йому радісно й відрадно бачити лучан.

«У вас дуже тепла атмосфера. Це авторський вечір, тому накопичуйте ваші емоції. Коли мені запропонували виступити у вас, я подумав, як це бути одному перед такою прекрасною аудиторією. Тому запропонував Сашку Лозовському, аби він приєднався до мене. У нас з ним вже така військова корпорація. Зараз ми робимо з ним дуже багато концертів. З початку повномасштабної війни ми зіграли до сотні благодійних концертів, зокрема за кордоном. Я довго думав, що вам зіграти, але музичну розмову з вами я почну зі старовинного романсу «Не питай, чому в мене заплакані очі», – сказав музикант.
Далі він надав слово Олександру Лозовському, який є не лише прекрасним музикантом, а й чудовим автором. Для артиста це було дещо неочікувано, але він зіграв пісню, яку присвятив Луцьку.
Відзначимо, що впродовж концерту Олег Скрипка виконував найвідоміші свої треки, чимало з яких і зараз актуальні.

«Зараз прозвучить авторський блюз, який написаний ще у 80-х роках. Це військова пісня, козацький блюз «Катерина». Сьогодні ця пісня дуже актуальна. Зазвичай, коли ми граємо великі концерти з командою, то розпочинаємо з цієї пісні», – розповів Олег Скрипка.
Цікаво, що впродовж авторського вечора фанати мали можливість написати записку із запитаннями та побажаннями до легендарного музиканта, а Олег Скрипка, своєю чергою, відповідав на них. За найкраще запитання він обіцяв приз для слухачів.

Також під час авторського вечора відбувся аукціон на підтримку ЗСУ, зокрема слухачі мали можливість придбати ексклюзивну пляшку вина від Олега Скрипки та поборотися за інші лоти.
Артист наголосив, що усі виручені кошти підуть на потреби ЗСУ, аби війна якомога швидше завершилася нашою перемогою. Загалом же впродовж повномасштабної війни йому на концертах вдалося зібрати понад один мільйон євро на підтримку наших воїнів.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus