USD 41.50 41.88
  • USD 41.50 41.88
  • EUR 41.60 41.88
  • PLN 10.50 10.70

Мужньо захищав Україну: обірвалося життя військового з Володимира Тараса Савчука

20 Липня 2023 11:08
Володимирська громада понесла іще одну непоправну втрату – 13 липня у зоні бойових дій зупинилось серце солдата Тараса Тарасовича Савчука, 1984 року народження, жителя Володимира, який мужньо захищав Україну від російського агресора.

Про це повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка.

Поховають воїна завтра, 21 липня. Кортеж вирушить з вулиці Шпитальної о 12.15 і прямуватиме Ковельською до будинку № 74 на вулиці Шевченка, де мешкав солдат. Там о 12.30 відбудеться обряд прощання.

О 12.45 кортеж вирушить вулицями Шевченка, Ковельською і Драгоманова у напрямку храму Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії, де о 13.00 звершиться чин похорону.

Поховають бійця на Федорівському кладовищі.

«Прошу володимирчан долучитись до коридору шани по маршруту слідування кортежу. Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким. Уся наша громада розділяє з вами біль важкої втрати. Вічна пам’ять та шана захиснику України!» – йдеться в повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus