USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Музейник, який затіяв бійку з проректором СНУ, отримав 3 протоколи

28 Листопада 2017 15:54
Три протоколи отримав нетверезий чоловік, який намагався побитись з колегами і патрульними. Про це повідомили у прес-службі патрульнох поліції Луцька у Фейсбуці.

Нагадаємо, вчора, 27 листопада, Завідувач музею СНУ Олег М. спровокував бійку з проректором з наукової роботи та інновацій Андрієм Б. Після словесної перепалки завідувач музею пустив в хід кулаки.

Близько 17 години на виклик до ВНЗ прибули патрульні. Громадянина затримали.

«Чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. На законні вимоги заспокоїтись не реагував. Навіть в кайданках намагався вчинити бійку з правоохоронцями, хотів вдарити поліцейського головою, розмахував ногами, ображав лайкою, словесно погрожував», - розповів інспектор Патрульної поліції Луцька Андрій.

Громадянина освідували в наркодиспансері, а потім у міськвідділку оформили 3 протоколи: за перебування в стані сп’яніння в громадському місці, дрібне хуліганство та злісну непокору правоохоронцям.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Завідувач музею Показати IP 28 Листопада 2017 17:53
хто дав ВАМ право публикувати моє особисте життя!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus