USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.50 10.63

Муніципали не мають жодного відношення до перевірок закладів у Луцьку

14 Листопада 2020 14:47
Працівники департаменту муніципальної варти не мають жодного відношення до перевірок на території міста суб’єктів господарювання щодо «карантину вихідного дня».

Про це повідомили на сторінці організації у фейсбуці.

«В мережі facebook почали поширювати інформацію про те, що представники муніципальної варти начебто відвідали ряд піцерій, кафе тощо та проводять бесіди щодо заборони працювати. Дана інформація є фейком», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, від сьогодні і до 00.00 понеділка в Україні ввели так званий карантин вихідного дня. Повинні працювати лише продуктові магазини, аптеки, транспорт, ветеринарні аптеки, автозаправні станції (без зон харчування), поштові відділення. Ресторани, кафе та інші заклади харчування мають припинити роботу або працювати виключно на виніс/доставку.

Луцька міська рада готує до подання позовну заяву до Київського окружного адміністративного суду щодо скасування постанови про карантин «вихідного дня» як такої, що суперечить чинному законодавству та Конституції України й суттєво порушує права підприємців та підприємств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus