USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Мудра влада робить висновки з помилок, – народний депутат Ігор Палиця

13 Березня 2021 18:49
Якщо ми будуємо державу для майбутнього наших дітей, все повинно відбуватися згідно з чинним законодавством. Це найголовніше, – вважає народний депутат України, лідер партії «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця.

Держава буде державою, а українці будуть горді від того, що вони українці, якщо тут буде закон, порядок і правда. От у цьому ми готові підтримати президента, заявив нардеп в ефірі програми «Свобода слова» Савіка Шустера.

«І ще одне: мудра влада робить висновки з помилок. Крим ми втратили не через підписання «Харківських угод». Ні! Ми його втратили, тому що протягом усіх років незалежності влада не звертала уваги, не думала про Крим. Кожен, хто приходив до влади, думав, як переділити кримську землю. Як переділити чи вкрасти кримські санаторії. Але не про Крим, не про людей.

Тому покарання злочинців – це правильно. Але сьогодні ми маємо жити майбутнім, а не лише минулим. А майбутнє – це наші діти, це наша екологія.

Сьогодні величезна проблема із синтетичними наркотиками. Коли діти у школах починають вживати ці наркотичні речовини, які невідомо звідки з’являються. Сьогодні проблема, що діти викидаються з вікон та помирають.

Крім того, сьогодні проблема з екологією. Дерева хворіють, річка Дніпро зелена, в Чорному морі влітку не можна купатися, ми втрачаємо Азов. Оце проблема. І на ці проблеми сьогодні не звертають уваги, як раніше не звертали уваги на Крим.

Тому переконаний: увагу потрібно приділяти не тільки минулому, «пошуку відьом», а нашому майбутньому. Карати тих, хто сьогодні не думає про нього, і робити висновки», - підсумував Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Над Стиром Показати IP 13 Березня 2021 19:18
Правий Палиця: всі причетні до харківських угод мають бути притягнуті до відповідальності
Анонім Показати IP 13 Березня 2021 20:01
До кримчан ставилися так само,як і до всіх інших українців,з однаковою "турботою", навіть давали ним більше свободи. Вони там, що хотіли те й робили:хотіли вішали український прапор,хотіли - свій кримський, одиниці там спілкуватися українською,але їх там ніхто не заставляв і претензій немав - вони ж були автономної республікою і місцева влада там мала більше свободи і ширші повноваження . Була я там осінню 2013,жодних натяків на бажання йти в Росію там не було,всі човники,кораблики в Балаклаві були обвішані жовто-блакитним прапорцями,місцеві не розрізняли ні росіян,ні українців - їх цікавили тільки гроші-їх заробіток. Хоча дивилися вони там всі російське телебачення,українське їх не цікавило,захоплювалися путіним,наших політиків вважали недолугими і тупими,як живуть в Європі і США їх мало цікавило,російська пропаганда там їм добре промила мозок
Татарин обрізаний Показати IP 13 Березня 2021 20:18
На всі 100%згоден з Ігорем !!! Треба розуміти, а ті хто часто бував у Криму, я вже не кажу про тих хто там проживав - ментально Крим ніколи не був українським, як це не прикро. А ось чому він не став українським і як його можна було відстоювати у 2014 -15 р.р. - можна діскутувати до посіниння, вже нічого повернути не можна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus