USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Мстилася, зрізавши помідори, але штрикнула в живіт: волинянка ледь не зарізала жінку через ревнощі до чоловіка

29 Грудня 2022 07:15
Волинянка потрапила за ґрати на 5,5 року за те, що, приревнувавши свого чоловіка до іншої жінки, ледве не зарізала її, штрикнувши ножем у живіт.

Про це стало відомо з вироку Ратнівського районного суду.

Злочин трапився 7 серпня близько 23 години. Обвинувачена Валентина Ж. на ґрунті ревнощів штрикнула кухонним ножем потерпілу в живіт, нанісши їй тяжке тілесне ушкодження.

У суді злочинниця не заперечувала свою вину. Жінка розповіла, що того дня через ревнощі до свого чоловіка ввечері взяла кухонний ніж та на присадибній ділянці суперниці вирішила повиривати та позрізати посаджені помідори, аби помститися кривдниці. Власниця ділянки помітила це та намагалася її вигнати, нанісши удари по ногах. Натомість вона вдарила кухонним ножем у живіт. Обвинувачена ствердила, що потерпіла заподіяла їй тілесні ушкодження двох ніг у вигляді синців на стегнах, які показувала працівникам поліції.

Своєю чергою, потерпіла пригадала, що у вечір злочину почула гавкіт собак на вулиці. Вийшовши з будинку, на присадибній ділянці вона помітила обвинувачену, яка виривала посаджені помідори. Вона почала виганяти її з городу. Під час конфлікту обвинувачена навмисно вдарила її ножем в живіт, натомість вона не наносила їй жодних ударів. Також потерпіла наголосила, що обвинувачена безпідставно ревнувала її до свого чоловіка.

Працівники поліції спростували показання обвинуваченої, мовляв, вона говорила і показувала їм наявні в неї тілесні ушкодження на двох ногах у вигляді синців на стегнах.

Чоловік обвинуваченої також підтвердив, що його дружина не мала підстав для ревнощів.

Тож суд призначив волинянці покарання у виді п’яти років та шести місяців позбавлення волі, також стягнувши з неї на користь потерпілої майже 50 тисяч гривень моральної та матеріальної шкоди.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 29 Грудня 2022 07:38
що не має ніяких новин на Волині?
Цьоця Манька Показати IP 29 Грудня 2022 14:37
Треба було не помідори різати, а яйця !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus