USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.50 10.72

«Мрій, дій, досягай!» Випускники-бакалаври ЛНТУ отримали дипломи. Фоторепортаж

6 Липня 2024 20:13
У Луцькому національному технічному університеті вручили дипломи випускникам-бакалаврам. Омріяний документ про вищу освіту отримали більш як тисяча колишніх студентів.

Урочистість із нагоди вручення дипломів відбулася 6 липня. На свято до стін навчального закладу прийшли не лише випускники, але й їхні рідні, друзі.

На початку заходу прозвучав Гімн України. Згодом присутні вшанували всіх жертв російсько-української війни хвилиною мовчання. Також було оголошено збір на потреби сотої бригади Сухопутних військ України.
Із вітальним словом до випускників звернулися ректор ЛНТУ Ірина Вахович та голова Волинської обласної ради Григорій Недопад.
«Сьогодні надзвичайно приємний і сонячний день у Луцькому національному технічному університеті. Ми не прощаємося. Це лише своєрідна репетиція. Я дуже сподіваюся, я навіть впевнена, що кожен із вас буде продовжувати навчання тут. Ця репетиція чудова. Я хочу всім вам подякувати за те, що ви вибрали Україну, за те, що ви вибрали Луцький національний технічний університет, за те, що ви наше майбутнє і ми разом із вами будемо відбудовувати нашу країну. Звичайно, всім бажаю миру, перемоги, щоб ми наші можливості, наш потенціал використовували лише в мирних цілях на розвиток нашої конкурентної найкращої України», – наголосила Ірина Вахович.
«У добру путь далі!» – додав Григорій Недопад.
Згодом свої побажання та слова вдячності університету, його викладачам висловили випускники.

«Дуже дякую всім викладачам та університету, що дали мені та моїм одногрупникам можливість стати більш компетентними, стати фахівцями. Хочу побажати викладачам гарних студентів, хороших нервів і всім нам – перспективного майбутнього», – сказав випускник факультету бізнесу та права ЛНТУ.
Випускник факультету бізнесу та права ЛНТУ Ярослав зазначив: «Бажаю усім мирного неба, бо це – головне».
«На наш час випали і коронавірус, і повномасштабна війна, але ми справилися завдяки керівництву та викладачам. Я безмежно вдячна за те, що змогла тут навчатися, розвиватися у своїй сфері, виступати за університет, приносити йому нагороди. Дуже дякую за розвиток і умови, які ви створюєте для наступних випускників», – наголосила випускниця факультету цифрових освітніх та соціальних технологій ЛНТУ Адріана.
«Дякую викладачам за те, що вони нам дали. Я бажаю студентам мріяти, діяти, досягати і ніколи не здаватися», – додала випускниця факультету бізнесу та права ЛНТУ.
Викладачам – нервів і спокою, студентам – працевлаштуватися на роботу-мрії побажав випускник факультету комп’ютерних та інформаційних технологій ЛНТУ Микола.
Після вітальних слів відбулося вручення дипломів. Випускники отримували документи про вищу освіту та приймали вітання. Також для колишніх студентів підготували музичну програму.

Яким було вручення дипломів випускникам ЛНТУ – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus