USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

«Мрія». В Україні запускають освітній застосунок для дітей, вчителів та батьків

1 Вересня 2023 17:28
В Україні буде запущено новий освітній застосунок «Мрія». За допомогою нього буде спрощено освітній процес для дітей та покращено комунікацію між батьками та вчителями.

Про це повідомив український президент Володимир Зеленський, пише РБК-Україна.

«Українська освітня «Мрія». Новий застосунок, який допомагатиме мільйонам наших людей так само ефективно, як «Дія». Українські учні та учениці, батьки, вчителі – кожен зможе скористатися функціями «Мрії», – сказав президент.

Для школярів

За словами Зеленського в цьому застосунку є все, що потрібно школяру для навчання й не лише.

«Освітні програми, курси, відеоматеріали, позашкільні активності, олімпіади, гуртки. Все це буде доступно в одному застосунку», – повідомив президент.

До того ж, в «Мрії» буде створено портфоліо учня, в якому буде зібрано інформацію не лише про оцінки, а й про участь в олімпіадах, волонтерство, власні проекти учнів та їхні спортивні досягнення.

Для батьків

Інтерфейс застосунку спланований таким чином, що в батьків буде можливість більш глибоко зрозуміти, що у дитини виходить добре, а з чим їй необхідна допомога. До того ж, батьки учня просто в «Мрії» зможуть спілкуватись з вчителями.

Крім того, за допомогою застосунку батьки зможуть дізнатись, чи перебуває дитина в укритті під час повітряної тривоги.

Для вчителів

Вчителі, своєю чергою, зможуть додавати інформацію про відвідування, оцінки та поведінку дитини.

Також вчителі в застосунку зможуть знайти матеріали для підготовки до уроків та додатковий контент, що допоможе зробити навчальний процес простішим та цікавішим.

За словами президента, школа – це лише початок для «Мрії», з часом застосунок розшириться на дошкільну, позашкільну, профтехнічну та вищу освіту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus