USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.55 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Мрія для української освіти: уряд підтримав запуск інноваційного застосунку для школярів

17 Лютого 2024 07:38
Уряд погодив створення освітнього застосунку, який називатиметься Мрія.

При це повідомила пресслужба Мінцифри.

«Вже скоро запустимо освітній застосунок Мрія – уряд ухвалив відповідну постанову. Цифровізація змінить підхід до навчання і зробить його сучасним та зручним для учнів, вчителів та батьків. Мрія – цифрова революція в освіті, вона допоможе учням знаходити можливості для розвитку в цікавих їм сферах, вчителям – розвивати освітній процес, а батькам – контролювати його», – запевняють у Мінцифри.

Читати ще: Застосунок «Мрія»: в Україні з’являться електронні атестати і дипломи

Повідомляться, що Мрія міститиме інформацію про успішність школярів, надаватиме можливості для розвитку, електронний учнівський квиток, навчальні матеріали.

«Це тільки початок, далі буде ще більше. Про те, яким буде застосунок, дізнаєтеся незабаром у наших соцмережах», – йдеться далі в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus