USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Можуть зварити і їжу, і метал: як волонтерять в Камінь-Каширському ВПУ

30 Листопада 2023 06:39
Камінь-Каширське вище професійне училище волонтерить для української армії ще з 2014 року. Викладачі та майстри виробничого навчання разом зі студентами відправили на фронт сотні кілограмів продуктів харчування.

Про це пише газета Полісся.

Цього разу кухарі закладу отримали чергове замовлення з фронту – на борщову заправку. Тож у кулінарному тандемі з наставниками майбутні кухарі приготували пів сотні банок готової овочевої суміші.

Читати ще: Волонтери з Волині за два дні виготовили для військових 500 буржуйок

У навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій училища можна виготовити безліч видів продукції, головне – мати для цього сировину. Заступниця директора ВПУ Леся Гаврилюк звертає увагу інших волонтерів на те, що вони відкриті до співпраці.

«Якщо благодійники мають можливість забезпечити нас продуктами харчування для подальшого приготування з них страв військовослужбовцям, училище виконуватиме місію куховаріння. Крім того, на базі закладу функціонує майстерня, є професійне обладнання для зварювання металу. Тож, як будуть комплектувальні, наші майстри з учнями можуть стати корисними у виготовленні буржуйок тощо», – зазначила Леся Гаврилюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus