USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Можливості сучасних ринків агропродукції*

6 Жовтня 2023 18:30
Продаж зерна для фермерів на вигідних умовах завжди був не простою задачею. Адже відправити великі партії товару не просто, особливо в умовах війни. Вийти українським фермерам на світовий ринок допоможе Glendeal – перший український агромаркетплейс. Його зручно використовувати, а реєстрація займає не більше 5 хвилин. Що ж дає сучасна платформа?















Які можливості є для фермерів?










Фермерство потрібно розвивати. А фермерам дуже важливо мати змогу продати вирощені зернові культури за вигідними цінами. Проте як це зробити? Найпростіший спосіб знайти покупців в Україні або за кордоном – завітати на агромаркетплейс.

Достатньо зареєструватися, пройти просту верифікацію та розмістити оголошення.

Після цього кожен продавець отримає:

● безліч пропозицій від потенційних покупців з усього світу;

● можливість ведення онлайн-переговорів тоді, коли це потрібно вам;

● зручні логістичні розрахунки, щоби досягти оптимальних умов щодо експорту зерна;

● відсутність ризиків при підписанні угоди та супроводження на всіх етапах.

До речі, Glendeal наразі надає всі свої послуги абсолютно безплатно. Акція діє до кінця 2023 року! Якщо вам є що продати, варто скористатися пропозицією.















Які є можливості для покупців?










Зручний сервіс для продажу передбачає широкі можливості і для покупців. Важливо, щоб кожен, хто хоче придбати якісну українську агропродукцію, мав доступ до найкращих виробників і доступ до найбільшої в Україні агробази. Саме це обіцяє своїм клієнтам Glendeal.

Серед інших можливостей:

● робота лише з верифікованими фермерами;

● можливість перевірити товар перед покупкою;

● оптимальний прорахунок логістики;

● співпраця на основі юридично укладеної угоди;

● безпечна система оплати.

Не потрібно сплачувати величезних комісій та задовольнятися мінімумом, який є на офлайн-ринку. Жодних обмежень, жодних проблем. Завдяки виходу на сучасний рівень купити можна саме те, що потрібно, при цьому домовившись про найкращі умови співпраці.

Можливості сучасних ринків агропродукції не мають меж. Завдяки виходу в онлайн спілкування з продавцями та покупцями по всьому світу не займає багато часу. Тож це дає зелене світло найкращим на світовому агроринку. Скористайтесь і ви перевагами та сучасними можливостями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus