USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.60 10.80

МОЗ готується до чергової хвилі COVID: розглядають три сценарії

6 Серпня 2021 09:28
У Міністерстві охорони здоров’я пропрацьовують три плани перебігу чергової хвилі коронавірусу – помірний, оптимальний та песимістичний.

Про це повідомив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко в ефірі «Україна 24».

«У Міністерства охорони здоров’я є низка прогнозів щодо зростання кількості випадків і щодо потенційного перебігу нової хвилі. У нас є оптимальний, песимістичний і помірний сценарії перебігу цієї хвилі і розрахована кількість ліжок, яка повинна бути відведена в подальшому для госпіталізації хворих на COVID. Також скільки ліжок повинно бути «з киснем» і скільки повинно бути реанімаційних ліжок, якщо буде тяжкий перебіг захворюваності.

Тому Міністерство до цього готується і ми додатково зараз пропрацьовуємо, щоб був кисень», – зазначив міністр.

Ляшко розповів, що якщо раніше у рамках підготовки ліжок для хворих оцінювався лише факт підведення кисню, то наразі оцінюють те, чи може подаватись до хворого кисень у розмірі 6 літрів на хвилину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мама Показати IP 6 Серпня 2021 10:11
Тут міністром охорони здоров’я не треба бути чи гадалкою, почнеться навчання- почнуться в сплески захворювання. Діти переносники. Тільки чому закривають тоді не школи( їх хоч можна перевести на дистанційне), а бізнес? Може тому що завдання задавити малий та середній бізнес, як не податками, так карантинами .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus