USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

«Моїм обов’язком було якнайшвидше дістатися до військкомату»: у волинській теробороні служить столяр на псевдо Тигр

9 Серпня 2023 07:42
Пан Володимир на псевдо Тигр служить на посаді навідника міномета у мінометній батареї Володимирського батальйону Волинської бригади тероборони.

Як пишуть у пресслужбі 100-ї бригади ТрО, у цивільному житті чоловік мав цілком мирну професію – працював столяром-верстатником деревообробних верстатів на меблевому виробництві. Та дізнавшись про широкомасштабне вторгнення, Володимир не вагався ані хвилини.

«На мою державу віроломно напали. Моїм громадянським обов’язком було якнайшвидше дістатися до військкомату – і стати на захист України. Бо як ворог вже постукає у двері твого дому – буде пізно...» – каже військовий.

Читати ще: Стрілець Нацгвардії з Луцька у перервах між службою виготовляє церковний іконостас

До речі, у Тигра це вже друга мобілізація до лав Збройних Сил України. У 2014-2015 роках чоловік брав участь в АТО.

Вдома на Володимира та його рідного брата Ярослава, який служить у цьому ж батальйоні, чекають з перемогою батьки та уся велика родина.

Читати ще: Понад 100 днів тримав оборону під Бахмутом: у волинській бригаді ТрО служить боєць на псевдо Ситий

Тим часом Тигр аніскільки не сумнівається, що Україна здолає клятого ворога:

«Перемога буде за нами – і в цій Перемозі буде вагомий вклад і нашої бригади. Протягом року ми тримали північні державні рубежі на рідній Волині. Жодного дня не сиділи склавши руки. Будували фортифікаційні споруди та інженерні загородження. Опановували зброю. Постійно їздили на стрільби. І коли на початку квітня нашому батальйону довелося приступити до виконання бойових завдань на сході України – ми вже були добре навченим та злагодженим підрозділом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus