USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Мої гроші в українських банках, – екснардеп Котвіцький спростував вивезення дружиною $28 млн з країни

20 Березня 2022 17:29
Дружина правої руки Арсена Авакова намагалася вивезти з України 28 мільйонів доларів у валізах.

Про це повідомив харківський активіст Денис Ярославський.

«Джерело повідомило, що при перетині кордону затримано 28 млн. доларів. Вивозила Настя Котвіцька. Дружина правої руки Арсена Авакова – Ігоря Котвіцького. Упевнений, це мала частина захованого чорного налу групи ексміністра МВС. Дуже символічно вивозити «чесно нажиті» у той час, як харків’яни кладуть життя за своє місто. Думаю, Арсену Борисовичу слід прокоментувати такі дії свого найближчого оточення. Нагадаю, що зрадник Батьківщини Кива, з’явився виключно завдяки Авакову», – резюмував Ярославський.
Ігор Котвіцький спростував інформацію про те, що його дружина Анастасія хотіла вивезти з України 28 мільйонів доларів.

«Це фейк. Ніхто мою дружину не затримував. Вона виїжджала тиждень тому і домовлялася про пологи, де народжувати і в кого! Нам за 10-12 днів термін. Мали народжувати в «Лелеці», у Бучі. Там усе розбомбили. А це вигадана історія дуже неприємна! Усі мої гроші перебувають в українських банках, я нічого не вивозив. Допомагаю із Закарпаття гуманітарною допомогою для рідного Харкова. Але комусь навіть зараз нудно живеться без політики та «сенсацій». Нехай протоколи покажуть, або що там є. Наразі дружина в Україні разом зі мною. Поїде наступного тижня», – сказав Котвіцький «Країні».

Як ми писали, ДБР вилучило в одного з працівників українського посольства в країні ЄС золотовалютні цінності на суму близько 1 млн доларів США під час спроби незаконно вивезти їх за кордон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Іван Показати IP 20 Березня 2022 16:58
Я уявляю скільки Авакян накрав державних грошей.За такий термін перебування на посаді міністра мвс
Ігор Показати IP 20 Березня 2022 16:58
Гроші майно конфіскувати. А зрадників на відбудову міст та сел.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus