USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.74

Москву атакували безпілотники: закриті аеропорти, горять багатоповерхівки

Сьогодні 08:10
Сьогодні Москву масовано атакували безпілотники, припинили роботу три аеропорти – «Шереметьєво», «Домодєдово», «Внуково» і «Жуковський».

Про це пише УНІАН.

Перший дрон збили в міському окрузі Люберці о 2:20. Потім безпілотники збили в підмосковному Жуковському – зі слів місцевих, спочатку вони чули щонайменше шість вибухів.

Губернатор Московської області Воробйов о 05:23 повідомив, що російська ППО збила 14 БПЛА в міських округах Подольськ, Раменське, Люберці, Домодєдово і Коломна.

Згодом росЗМІ зазначили, що постраждали багатоповерхівки в Раменському – загорілися квартири в районі 11-12-го поверхів. Спочатку повідомляли про загибель 9-річної дитини, але згодом ця інформація не підтвердилася.

Читати ще: Після атаки дронів у РФ палає військовий аеродром біля Волгограда

Унаслідок атаки в одній із багатоповерхівок пошкоджено щонайменше 20 квартир. Повідомляють про трьох постраждалих унаслідок атаки по багатоповерхівках, у всіх – осколкові поранення.
Також інфомують про падіння БПЛА в районі аеропорту Жуковський. Крім того, БПЛА впав поруч із приватним житловим будинком у селі Прудки Раменського району Московської області. Зі слів очевидців, він впав у ліс за будівлею. Ніхто не постраждав.

Як пише Mash, для атаки по Підмосков’ю використовувалися дрони літакового типу «Лютий».
У ніч на 1 вересня в РФ залетіли півтори сотні дронів: було атаковано дві ДРЕС і НПЗ у Московській області. Повідомляли про пожежі «5-го номера складності».

Читати ще: У Росії через атаку безпілотників загорівся НПЗ

Мер столиці РФ Сергій Собянін зазначив, що метою став Московський нафтопереробний завод, біля якого збили один із БПЛА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus