USD 41.20 41.58
  • USD 41.20 41.58
  • EUR 41.25 41.58
  • PLN 10.26 10.50

Монатік розповів, чому так швидко розірвав контракт із Lida Lee та NiNО

18 Жовтня 2021 19:45
Мультиартист Монатік влітку розірвав контракт з артистками Lida Lee та NiNO, яких продюсував майже рік. Співак зізнався, що вирішив більше не забирати їхній особистий шлях як зірок.

Про це повідомляє 24Showbiz з посиланням на «Світське життя».

Монатік підписував контракт з молодими артистками Lida Lee та NiNO на 10 років. Однак вже за рік він відмовився від співпраці, не висловившись про причини такого рішення.

Мультиартист розповів, що міг розірвати цей контракт будь-коли. У липні він нібито вирішив, що треба дати дівчатам розвиватися самостійно.

«Контракт – це формальність, якою ти себе підстраховуєш. У цьому контракті говорилося, що я зі свого боку можу будь-коли його розірвати без відступних. Я зрозумів, що я в них забираю їх особистий шлях. Я залишив їм пісні, костюми, кліпи – все в них», – поділився Монатік.

Знаменитість додав, що розірвання контракту не означало припинення дружніх стосунків між ним та експідопічними. До того ж він не забирав у співачок імена, пісні чи кліпи, як практикують інші продюсери. Монатік досі спілкується та підтримує і Lida Lee, і NiNO.
Зараз Монатік не хоче займатися продюсуванням. Однак не проти підтримувати молодих та перспективних артистів: «От зараз є одна артистка, я думаю про дует з нею. Можливо, це їй збільшить аудиторію. А саме продюсувати поки не хочу».

Нагадаємо, 16 липня Монатік оголосив, що Lida Lee та NiNO – перші випускниці Monatik Corporation. Він заявив, що дівчата можуть виступати як самостійні співачки.

Згодом артист пояснив, що стосунки між ним як продюсером та підопічними стали «складнішими». Адже контракт їх обмежує й не дає бажаної свободи.

Lida Lee визнала, що продюсерська підтримка, на її думку, завершилась занадто рано. Однак вона зазначила, що команда Монатіка розірвала контракт не через конфлікти, а лише з добрих намірів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
!!! Показати IP 18 Жовтня 2021 19:56
Те монатіко не сприймаю ні як співака, а ще більше якусь знаменитість - для кого і де???!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus