USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.60 10.75

МОН назвало Волинську область Луцькою в опитуванні про стан освіти

27 Серпня 2024 21:59
Міністерство освіти та науки запустило всеукраїнське опитування щодо якості освіти. В одному з запитань назву Волинської області переплутали, назвавши її Луцькою.

На це звернуло увагу видання lviv.media.

Там поширили скриншот одного з запитань опитування, де респондентів просять дати відповідь про місце їхнього проживання. У переліку областей Волинської не було, однак замість неї була Луцька.

Менш ніж за дві години, о 16:50, помилку помітили та виправили. Луцька область зникла. Натомість з’явилася Волинська.
Читати ще: Освітяни області взяли участь у Всеукраїнській освітній конференції «Серпнева–2024»

Зазначимо, Волинська область – одна з трьох в Україні, яка має назву, що не збігається з назвою обласного центру. Крім неї таку невідповідність має Закарпатська область з обласним центром Ужгородом та Кіровоградська область із центром у Кропивницькому.

Міністр освіти та науки Оксен Лісовий, анонсуючи старт опитування, називав його «важливим кроком до розуміння реального стану справ у нашій галузі». За його словами, від учасників освітнього процесу мають отримати зворотний зв’язок, «щоб мати на 100% вичерпне розуміння потрібних змін».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus