USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

«Моя мама поліцейська»: у поліції Волині визначили переможців дитячого конкурсу малюнків

15 Травня 2023 18:12
У поліції Волині підбили результати конкурсу малюнків із назвою «Моя мама поліцейська», який проводили до Дня матері.

Переможцями конкурсу стали: малюнок «Я завжди поряд», який виконала Чміль Даніелла, «З днем матері, мамо!» (автор Драгомерецький Назар) та «Мама поліцейський експерт» (автор Шевчук Назар).

Переможці отримають сертифікат на відвідування Волинського обласного драматичного театру імені Тараса Шевченка та солодощі.

«Дякуємо всім учасникам за ваші неймовірно чутливі роботи, видно, що ви старалися. Ми розуміємо, що у час війни, коли мама служить в поліції, її материнські обов’язки залишаються незмінними. Добові чергування, нічні виклики, робота у небезпечних локаціях, емоційні переживання – це те, що проживають усі поліцейські щодня.

Але поліцейські мами – особливі. Вони заслуговують особливої подяки та пошани. То ж не забудьте привітати своїх найрідніших добрим словом та поцілунком. Мами дуже потребують уваги, скільки б років не було їхнім дітям», – зазначила ініціаторка конкурсу, очільниця поліцейської профспілки Наталія Горошко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus