USD 40.55 40.85
  • USD 40.55 40.85
  • EUR 40.65 40.90
  • PLN 10.00 10.15

Модульні будівлі, ремонт тротуарів та дорожнього покриття: пункт пропуску Ягодин-Дорогуськ модернізували

30 Травня 2024 08:26
Завершено роботи з модернізації автомобільного пункту пропуску Ягодин-Дорогуськ.

Про це 29 травня повідомили у Міністерстві інфраструктури.

Зазначається, що встановлено 10 модульних будівель: чотири санітарних приміщення і шість офісів для оформлення документів. Всі приміщення адаптовані для людей із інвалідністю. Кожен модульний офіс повністю утеплений та мебльований, обладнаний системами опалення, вентиляції та кондиціонування, підключений до комунікацій.

Також під час модернізації було замінено дорожнє покриття, відремонтовано тротуари та бордюри, ливневу каналізацію, пофарбовано металеві огорожі.

Читати ще: На «Ягодині» службовий собака знайшов у водія фури канабіс, схований в «Кіндері»

Крім того, в межах фінансування Проєкту було встановлено понад 450 світлодіодних ліхтарів та світильників та двоє мобільних динамічних ваг для транспортних засобів.

Як повідомляється, крім автомобільного пункту пропуску, відбувається модернізація й залізничного пункту пропуску Ягодин-Дорогуськ. Там вже встановлено дизельний генератор потужністю 50 кВт для забезпечення безперервної роботи під час відключень електроенергії та поставлено ІТ-обладнання: принтери, ноутбуки, комп’ютери та джерела безперебійного живлення на пункт пропуску.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus