USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.60 41.85
  • PLN 10.62 10.85

Модно та зручно – як створити осінні образи?

Сьогодні 13:47
Осінь – це час змін, коли природа дарує нам теплі відтінки, прохолодний вітер і затишок. У цей сезон модні тенденції також трансформуються, акцентуючи на комфорті та стилі. Осінній гардероб має поєднувати модні новинки з практичними елементами, які будуть зручними та теплими.

Які кольори обрати для осіннього гардероба?



Осінь традиційно асоціюється з теплими земляними тонами. Відтінки коричневого, бордового, оливкового та помаранчевого ідеально пасують до осіннього сезону. Ці кольори не лише додають гардеробу гармонійності, але й створюють відчуття затишку й тепла. Чудовим вибором для осіннього гардероба можуть стати светри або пальта у цих відтінках, які можна легко поєднувати з різними речами.

Ще один тренд сезону – поєднання класичних нейтральних кольорів із яскравими акцентами. Наприклад, вибираючи пальто бежевого кольору й коричневий шарф, візьміть з собою сумочку від Pinko бренд, яка додасть стилю та елегантності вашому образу.

Як обрати одяг для осінньої погоди?



Осінь – це сезон багатошаровості. Коли температура постійно змінюється, важливо мати кілька шарів одягу, які можна знімати або додавати впродовж дня. Наприклад, можна комбінувати легкий гольф із кардиганом або жакетом. Також чудовим вибором будуть водонепроникні куртки чоловічі, які забезпечать комфорт у дощову погоду й додадуть стилю вашому гардеробу. Одяг має бути не тільки модним, але й функціональним.


Як завершити осінній образ аксесуарами?



Аксесуари – це те, що може перетворити простий комплект на стильний образ. Широкі шарфи, шапки та рукавички з м’яких і теплих матеріалів, таких як кашемір або альпака, стануть незамінними елементами для створення затишних осінніх луків. Крім того, варто на осінь підбирати зручне й стильне взуття. Це можуть бути шкіряні черевики, високі замшеві чоботи, А для довгих прогулянок місто краще обрати модні кросівки від Reebok, які досить легкі, зручні й забезпечують комфорт протягом усього дня.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus